Встановлення пластикових вікон взимку

Одним з забобонів з приводу установки пластикових вікон, є впевненість в тому, що встановлювати пластикові вікна взимку не можна. Пов'язана ця помилка з тим, що, по-перше, в морозну погоду в процесі демонтажу старих вікон сильно охолоджується приміщення, а по-друге, багато хто вважає, що в зимовий час неможливо зробити якісний монтаж.
Насправді, монтаж одного пластикового вікна займає не більше години, при цьому стулка буде відкрита хвилин 20, за цей час в кімнаті стане досить холодно, але про промерзання всієї квартири мови не йде. Досить буде прибрати з приміщення рослини, гардини і килими, дітей та домашніх тварин, а з побутовими приладами, за які багато в таких ситуаціях переживають, за такий невеликий відрізок часу нічого не трапиться.

Що ж стосується якості монтажу, то, як раз взимку видніше стають всі можливі недоліки, які можна буде відразу виправити (якщо залишаться щілини, то через них потягне холодним повітрям, влітку і восени це не так помітно).

Багатьох також хвилює питання, чи можливо при мінусовій температурі повітря використовувати монтажні піни та герметики? На сьогоднішній день існують спеціальні піни, розширення яких відбувається при температурі -10-15 градусів по Цельсію. При більш сильних морозах робити монтаж вікон не рекомендується.

До плюсів установки пластикових вікон взимку відноситься те, що вже закінчився гарячий сезон – більшість прагне утеплити вікна з осені, тому в зимовий час замовлення буде виконано набагато швидше. Крім того, багато компаній роблять взимку на установку вікон великі знижки, а влітку, коли попит на вікна великий, для знижок підстав немає.

Гарантія на пластикові вікна, встановлених взимку, така ж, як на встановлені в іншу пору року.

Ми гарантуємо якісну установку пластикових вікон взимку!