Який склопакет вибрати для пластикового вікна?

Який склопакет вибрати для пластикового вікна?
Вибираючи пластикове вікно, особливу увагу слід приділити вибору склопакета.

Склопакет – це складна конструкція, що складається з двох і більше стекол, з'єднаних між собою дистанційною рамкою. Дистанційна рамка може бути виготовлена з металу і пластика. Всередину дистанційної рамки засипається силікагель, особливий вологопоглинач, який захищає склопакет від запотівання усередині.

Тепло і шумоізоляційні властивості склопакета залежать від:

Кількості камер в склопакеті. Традиційно склопакет буває одно- і двокамерний, тобто має одну або дві повітряні камери між стеклами. Товщина однокамерного склопакета зазвичай 24 мм, двокамерного - 32 мм. Однокамерні склопакети можна використовувати для скління балконів, лоджій, літньої кухні, неопалюваних приміщень. Двокамерні склопакети рекомендуються для скління квартир, приватних будинків.

Товщина скла. Стандартна товщина скла в склопакеті становить 4 мм, в окремих випадках можна застосовувати скло 6 мм.

Відстань між стеклами. Чим більше ширина кожної повітряної камери, тим вище шумоізоляційні характеристики склопакета.

Заповнення камер інертним газом. Аргон, закачаний в склопакет на 50% захищає від тепловтрат, пригнічує шум і знижує вплив ультрафіолету.

Від типу скла. Енергозберігаюче і мультифункціональне напилення на одному або двох стеклах значно покращує властивості склопакета. Ми рекомендуємо віддавати перевагу мультифункціональному склопакету, який ефективно утримує тепло і відображає ультрафіолетові промені.

Визначитися з вибором склопакета допоможе менеджер або замірник віконної компанії.